ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία  τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ. Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο 2310 78 38 89 ή στο mail: info@giali.grΤα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.
Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN (GR...).

AΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της,  είτε τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 78 38 89, e-mail στο info@giali.gr.

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας,  πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, για αγορές άνω των 55€, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Για αγορές έως 55€ , η χρέωση για τα μεταφορικά  είναι 4.80€, ανεξαρτήτως βάρους. 


Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ¨

ΕΛΤΑ Courier¨ , ACS ή της εταιρείας ταχυμεταφορών " ΤΑΧΗΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ" αποκλειστικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Χρόνος αποστολής / παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 10:00 εργάσιμης ημέρας. 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας  είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες

*Για δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάνει και της 4 μέρες  

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier κατά την παραλαβή της.